hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Friday, September 19, 2008

Regio kandidaten (2)



Op de voorlopige kieslijsten van de Waterschapsverkiezingen die vrijdag bekendgemaakt werden zijn ook de regio kandidaten terug te vinden. Op de SGP lijst staat Chris Baggerman uit Werkendam op nummer vier en A. Vlaander uit Wijk en Aalburg op nummer negen. Bij de ChristenUnie staat het Woerkumse raadslid G. Noeverman op nummer vier en het Werkendamse raadslid Machiel Verdoorn op nummer vijftien. Bij het PvdA staat het Werkendamse raadslid Jan Methorst op nummer acht. Bij de Algemene Waterschapspartij staat als zittend waterschapsbestuurder inderdaad Ad de Kok op nummer zes.
Zelf sta ik dus op nummer drie bij het CDA; de enige vrouwelijke kandidaat uit het Land van Heusden en Altena. Eerdere vrouwen uit de regio in het Waterschap waren Truus Groeneveld-Damminga, Teuni Burgers- de Keizer en Gerda van Roode