hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Friday, September 02, 2016

Jannezandbrug eindelijk opgeknapt?

Twee foto's uit 2009 op de Jannezandbrug. Boven het Werkendamse college (inmiddels allemaal vertrokken) en onder heemraad Arie Bassa met zijn echtgenoot tijdens een fietstochtje door de streek.


Soms moet je een lange adem hebben. Over het herstel van de Jannezandbrug wordt zeker al zo'n tien jaar gesproken, maar het bleef bij praten. Nu is eindelijk overeenstemming bereikt met Waterschap Rivierenland over de overdracht van de brug en het herstel. Zou dan nu ook het plan van Ron van Dinteren om bij de brug een pannenkoekenrestaurant te bouwen ooit nog werkelijkheid worden? Het restaurant moest komen op de plek waar ooit de brugwachterswoning stond die in 2011 werd gesloopt.