hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Monday, September 24, 2018

De dag van de Duurzaamheid

Hennie Roorda (rechts) van Water Natuurlijk is gespreksleider van het debat op de dag van de duurzaamheid


Altenatuur houdt op 10 oktober - de dag van de duurzaamheid - In het AltenaCollege te Sleeuwijk een verkiezingsgesprek over duurzaamheid met lijsttrekkers, ondernemers, maatschappelijke instellingen en bewoners. Over de grote veranderingen in landbouw / voedsel / natuur, mobiliteit, energie opwekking en kennisoverdracht die hard nodig zijn. Altenatuur heeft het initiatief genomen, DEcAB (energie coöperatie Altena), Agrarische Natuurvereniging en ZLTO doen ook mee.


Onze toekomstige bestuurders worden allerlei concreet mogelijke ideeën voorgelegd om CO2-uitstoot te beperken en de natuur te verrijken. Het gesprek zal voor kiezers duidelijker maken op welke partij je het beste kunt stemmen als je voor snelle verduurzaming bent. Er is een beperkt aantal plaatsen, aanmelden kan bij altenatuur@gmail.com