hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Friday, December 13, 2019

Kick off voor Altena Klimaattafels

De gemeente Altena wil in 2046 CO2 neutraal zijn. Omdat te bereiken gaat de gemeente aan de klimaattafels in gesprek met inwoners, bedrijven en organisaties. 

Werk aan de winkel om ook deze tafel om te toveren tot een klimaattafel!

Welke initiatieven zijn er al, welke nieuwe ideeën kunnen bijdragen aan minder CO2 uitstoot of duurzame opwekking van energie. Wie doet wat en wanneer? De klimaattafels starten met een Kick-off bijeenkomst op maandag 20 januar op Fort Altena. Tijdens deze bijeenkomst wordt de opgave voor Altena besproken en worden mogelijke routes geschetst naar een CO2 neutrale gemeente. Daarna worden vervolgbijeenkomsten gehouden in februari en maart. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via www.gemeentealtena.nl/klimaattafels