hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Tuesday, March 02, 2021

Afscheid van mijn vertrouwde modem

Vandaag heb ik afscheid genomen van mijn oude, vertrouwde modem. Volgens mij mijn eerste en tot nu zelfs enige modem dat ik al die jaren heb gebruikt. Vanaf het moment dat je nog moest inbellen en een telefoonstekker uit het contact moest halen.

Hoe lang heb ik dit modem wel niet gebruikt?


Maar vrijdag had ik ineens geen internet meer. Kabels gecontroleerd, laptop gecontroleerd, aansluiting gecontroleerd, maar helaas geen internet. En op mijn modem knipperde ineens die blauwe lampjes niet meer. Vandaag kwam de monteur om mijn verbinding te contoleren en daar bleek dus niets mis mee. Maar dat modem kon echt niet meer. Blij dat ik weer online ben, dankzij een splinternieuw modem. De vertrouwde modem is nu afgedankt en daarbij vroeg ik me echt af hoe lang ik hem heb gebruikt.  Ik denk zo'n twintig jaar en dat vind ik best een prestatie van mezelf. En hoe datzelfde modem mijn wereld heeft vergroot, door de komst van internet.