hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Monday, May 01, 2006

Dag 121: De sterkste man?

Politici doen soms de vreemdste dingen om in het nieuws te komen. Onze premier stort zich in het carnavalsgedruis, Mat Herben van de LPF deed ooit mee aan de nieuwjaarsduik in Scheveningen, Vincent van den Berg deed hetzelfde, maar dan in de Put bij Uppel. In dit rijtje heeft zich nu ook Otto van Breugel gevoegd. Hij probeerde in Nieuwendijk de titel ‘sterkste’ man in de wacht te slepen bij het trucktrekken. Helaas is dat niet helemaal gelukt.


Wel stond het volgende te lezen in het Brabants Dagblad:
Veel opwinding was er bij een team van kersvers raadslid Otto van Breugel. Hij was even zoek, maar bleek thuis zijn schoenen te zijn wisselen. ‘Zeker een politieke stunt, Otto”, hoorde hij van zijn teamgenoten toen hij zich weer melde. Ook Peter Rombout zat in dat team en met zijn tong op straat merkte hij na zijn inspanning op: “Ik denk dat er bij ons te veel kinderen in de vrachtwagencabine zaten”. Het team Rombout/ Van Breugel had niet de snelste tijd.


Otto links vooraan op de foto