hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Monday, June 12, 2006

Dag 163: Verlanglijstje



Deze zomer hoop ik 45 jaar te worden. En vanzelf komen dan de vragen: Heb je een verlanglijstje? Nou, eigenlijk niet. Als verwende veertiger heb ik eigenlijk alles. En als ik iets wil hebben, koop ik het gewoon. Of het moet een Gucci tas of Prada muiltjes zijn, die gaan iets te ver boven mijn budget. En van een snelle sportwagen droom ik ook weleens. Maar ach, je kunt ook prima zonder. Met een boek maken ze me in ieder geval altijd blij. ‘Hoe word ik een rat’ van Joep Schrijvers staat er in elk geval al op.

Dat verlanglijstje speelde ook door mijn hoofd toen ik met de fractie werkte aan de beleidsbeschouwingen. Bij de coalitieonderhandelingen heeft het CDA veel van haar verlanglijstje/verkiezingsprogramma kunnen waarmaken. En dan heb je niet ineens een nieuw lijstje beleidswensen. Overigens steeds nieuw beleid is ook niet echt nodig, meer aandacht voor de uitvoering is zeker zo belangrijk.

1 Comments:

At 11:41 PM, Anonymous Anonymous said...

persoonlijk ben ik meer geinteresseerd in het vervolg: hoe vang ik een rat!

 

Post a Comment

http://hanviskie.blogspot.com/"><< Home