hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, July 27, 2006

Dag 207: Een bloemetje


Aanvankelijk wilde ik deze keer reageren op het stukje van Bob du Burck op zijn weblog over de zwembaden. Toen ik het artikel van het AD las, gingen ook mijn alarmbellen direct rinkelen. Welke ambtenaar haalt het in zijn hoofd om dergelijke uitspraken te doen. Ik heb ‘mijn’ wethouders ook direct gemaild en gevraagd een stevig gesprek aan te gaan met hem of haar.
Toch ga ik vandaag nog iets anders vertellen. Ik kreeg in mijn mailbox namelijk zomaar een bloemetje. En nog wel van iemand die zijn been heeft gebroken. Het gaat om Leen Kieboom, coördinator van Pontje Steur. Door een ongelukkige val brak hij zijn been en zit nu aan een rolstoel en krukken gekluisterd. Van hem kreeg ik bijgaande foto. Een oplettende kijker herkent er direct ons mooie Altena in. Op de voorgrond de Bakkerskil, halverwege Fort Bakkerskil en op de achtergrond de Uppelse watertoren. Met op de velden de bloeiende papavers. De schippers van Pontje Steur moeten nu roeien met de riemen die ze hebben, Thera Pruijssen heeft een aantal diensten van Leen Kieboom overgenomen. Schippers, hou je taai. Jullie verdienen pas echt een bloemetje.