hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Friday, September 29, 2006

Dag 271: Projecten avond Cultuurhistorie

Rijksmonument op Werkendamse begraafplaats


Door de Provincie wordt op woensdagavond 4 oktober de projectenavond Cultuurhistorie West Brabant gehouden.Het doel van de bijeenkomst is dat Heemkundekringen, geïnteresseerde bewoners, lokale, regionale, provinciale bestuurders, beleidsmedewerkers en bestuurders van allerlei instellingen die betrokken zijn bij het thema cultuurhistorie, ideeën opdoen, informatie verzamelen, contacten leggen en hun ervaringen uitwisselen.
Op deze avond kunt u kennisnemen van diverse succesvolle projecten, die gepresenteerd worden door uiteenlopende organisaties, instellingen en personen.
Enkele voorbeelden van de projecten: Het project “historische Landgoederen, het ontdekken meer dan waard, ecologische verbindingszones in combinatie met turfvaarten in Etten-Leur en Project Fort Sabina (gepresenteerd door wethouder Grootenboer).Na de presentaties is er een informatiemarkt. De toegang van de avond, die begint om 18.30 uur in de Nederlandse Defensie Academie ( voorheen KMA) te Breda, is gratis. U krijgt toegang en mag parkeren op het terrein bij het KMA op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. U moet zich dan melden bij de bewaking aan de ingang bij het Spanjaardsgat in de Kraanstraat

1 Comments:

At 2:32 AM, Blogger bob said...

zullen we carpoulen?
gr.b

 

Post a Comment

http://hanviskie.blogspot.com/"><< Home