hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Monday, March 17, 2008

Kampioenvragensteller


Wie wordt de Werkendamse Marianne Thieme, de kampioenvragensteller die twee ambtenaren aan het werk houdt in Den Haag?

De Werkendamse raad laat er ook geen gras over groeien. Inmiddels zijn er zes art. 35 vragen gesteld aan het college. Koploper is thans Otto van Breugel met drie vragen.

CDA trage voortgang rond duidelijkheid voor Noordwaard bewoners, CO2 in schoollokalen en toegankelijkheid voetpad Sasdijk (Otto van Breugel). Subsidie voor radio A-FM (Gerard Paans).

SDC (Elsbeth van Beek) huurvoorwaarden Sigmondschool en spaarlampenactie.

PvdA (Corine Verwey) over peuterspeelzaalwerk.

Eind 2008 wordt de kampioenvragensteller bekend gemaakt. Overigens is kampioenvragensteller 2007; Henk Bouman, nog niet langs geweest om zijn prijs op te halen. Wel onder de voorwaarden dat hij verklapt wie OPA is.