hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Friday, June 09, 2017

Dijkgraaf slaat de laatste paal

Dijkgraaf Roelof Bleker (midden) slaat de laatste paal van het wandelnetwerk

Nabij Camping Zennewijnen is de laatste paal geslagen van het voorlopig afronden van het Wandelnetwerk Rivierenland door dijkgraaf Roelof Bleker samen met wethouder H. Driessen van de gemeente Tiel in het bijzijn van Alex Kwakernaak, directeur Uit®waarde.

Voor het zomerseizoen is het overgrote deel van het wandelnet klaar. Het plaatsen van de palen op de Waaldijk heeft vertraging opgelopen maar woensdag 7 juni is de laatste paal op de Waaldijk geplaatst. In opdracht van de Regio Rivierenland heeft Uit®waarde een wandelkeuzenetwerk van ruim 1.000 kilometer gerealiseerd. 500 Km aan merkenpaden zoals de struinroutes, klompenpaden, LAW’s en Streekpaden en 500 km aan ommetjes tussen de 5 en 8 km. Wandelen wordt steeds populairder. Het aantal wandelaars dat overgezet wordt door de fiets- en voetveren stijgt eveneens aanzienlijk.