hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Tuesday, April 16, 2019

Gratis bloemenzaad voor een bloeiend Altena

De Agrarische Natuur Vereniging Altena-Biesbosch stelt zich al jaren ten doel waarde toe te voegen aan het agrarisch landschap.

Bloeiende akkerranden in Altena



Verdeeld over heel de gemeente Altena worden door boeren vele kilometers aan akkerranden en bloemenranden ingezaaid. Om samen met u een langer lint aan deze randen te realiseren stellen wij  bloemen- en akkerrandenzaad beschikbaar. Bloemenzaad voor in uw tuin misschien zelfs in plaats van tegels zodat regenwater nog beter kan worden opgenomen. Akkerrandenzaad om het leefgebied van akkervogels samen met u verder te versterken  


Boeket veldbloemen, geplukt in de bloemenranden langs de Kop van Brabant

Wilt u op deze manier bijdragen aan de biodiversiteit in Altena dan bent u op donderdag 25 april tussen 19.00 en 20.00 uur welkom op het erf van de familie Straver, Hillsestraat 2 te Babyloniënbroek waar het bloemen- en akkerrandenzaad wordt aangeboden. Voor deze actie geldt op = op.