hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Friday, April 22, 2022

Bestuurder nummer zeven neemt afscheid van Waterschap Rivierenland

Michiel Alexander de Raaf van Water Natuurlijk is de zevende bestuurder die de deur van Waterschap Rivierenland achter zich dicht trekt. Een record aantal sinds ons aantreden in maart 2019. Eerder namen we al afscheid van Teus Stam, Wilma de Fokker, Hennie Roorda, Henri Peren, Jan Opschoor en Henk Driessen. 

Hennie Roorda en Michiel Alexander de Raaf namen afscheid, Marc Laeven (met bril) is nu heemraad en Moana van IJsseldijk fractievoorzitter (rood jurkje)


Van de zeven vertrekkende leden kregen twee een nieuwe baan, twee van de zeven kampten met gezondheidsklachten, een van hen verhuisde naar buiten het werkgebied, een wilde het wat rustiger aan gaan doen en een van de zeven voelde zich niet meer zo thuis in het bestuur. Uiteraard werden alle zeven vervangen door nieuwkomers. Zo zijn daar Harry Drost, Bert de Haan, Eva Schlosser, Henk Diependaal, Anton de Ruiter en Arie van den Herik. Vandaag kwam daar Carel Nobbe bij die Michiel Alexander de Raaf verving. Vanwege de vele wisselingen volgde vandaag ook een foto sessie met de nieuwe fracties.