hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Saturday, June 17, 2006

Dag 168: Kunst en cultuur

Pessimisten beweren dat Werkendam en cultuur niet samengaan. En soms word ik door die pessimisten meegesleept, maar dat is niet terecht. Op 1 juli wordt in het dorp Werkendam een galerij geopend, waar ook schilder- en tekenlessen gevolgd kunnen worden. Misschien vormt het een begin van meer kunst in Werkendam. Die kunst is er natuurlijk wel, alleen niet iedereen is ermee bekend. Met een kunstroute door de gemeente zouden al die kunstenaars juist zichtbaar gemaakt kunnen worden. Wie neemt het initiatief voor zo’n kunstroute?

Ook heeft Werkendam een bloeiende muziekvereniging. Vanavond gaven ze een openluchtconcert aan de Werkina. Ze hadden prachtig weer en er was lekker veel publiek. Dus wie durft nog te beweren dat Werkendam en cultuur niet samengaan.