hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Wednesday, October 25, 2006

Dag 297: Samenwerking in de Waterlinie

Muziek in Fort Altena


Om activiteiten in het Brabantse deel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie te stimuleren is er een werkgroep opgericht met daarin Provincie Noord-Brabant (voorzitter), Gemeente Woudrichem, Gemeente Werkendam, Brabants Landschap, Waterschap Rivierenland, Rijkswaterstaat, Projectbureau Nieuwe Hollandse Waterlinie, Nieuwe Brabantse Kunst Stichting enToeristisch Bureau Altena Biesbosch. De werkgroep dient als platform waar de coordinatie en afstemming plaatsvindt van alle initiatieven, plannen en projecten in Noord-Brabant die een directe relatie hebben met de Nieuwe Hollandse Waterlinie.
De werkgroep is op zoek naar projecten die de beleving van de Nieuwe Hollandse Waterlinie tastbaar maken. Maak gebruik van de partiicipatie van het Toeristisch Bureau in deze werkgroep en dien uw project(idee) in! Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met Daphne van Hekken, zij is te bereiken via telefoonnummer 0416-394100 of per mail info@altenabiesbosch.nl.