hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Wednesday, November 01, 2017

Brabant Vertelt App





De Brabant Vertelt App wordt op zaterdag 25 november om 14.00 uur gelanceerd door wethouder Paula Jorritsma in het Sleeuwijks kerkje.

In de Brabant Vertelt app zijn fiets- en wandelroutes opgenomen rond kunst, cultuur, erfgoed en natuur. Uit het Land van Heusden en Altena zijn de fietsroutes Banken langs de Alm, de Poëzieroute en de WO-I route opgenomen. Elke fiets- en wandelroute in deze gratis app heeft zijn eigen verhaal. Met gedichten, geluiden, beelden en animaties nemen we je mee op reis door de vele verhalen die Brabant rijk is. De routes zijn thuis te downloaden. Bovendien laat de app zien waar je kunt parkeren, waar de bezienswaardigheden op de route zijn en waar je even lekker kunt pauzeren met een kopje koffie. Ideaal voor een leuk dagje uit. Vlakbij het Sleeuwijks kerkje staat het gedicht ‘de Elementen’ van Jenneke Mijnlieff-Verschoor, eveneens onderdeel van de Poezieroute. Brabant vertelt is een project van BKKC, Brabants kenniscentrum kunst en cultuur. BKKC heeft als missie het zichtbaar maken van de waarde van kunst en cultuur.