hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Monday, January 15, 2018

Er komt geen geul?

Ook de toer met SRV wagen wordt in de documentaire genoemd; op de foto heemraad Goos den Hartog, Gedeputeerde Josan Meijers en wethouder Teus Kool

Worden we nou een eiland of niet? Gaat de Hoogwatergeul door of niet? Vanavond mag er niet over de hoogwatergeul worden gepraat. Allemaal citaten uit de reportage van radiomaker Jacqueline Maris uit Heesselt. Gisteravond mocht ik samen met Hans Brouwers aanschuiven in de studio in Hilversum voor een uitzending van Reporter Radio over Varik-Heesselt. Boeiend om te doen. Op de slotvraag of de geul er nu wel of niet komt heb ik voorspeld dat de geul er niet komt. De tijd zal het leren of die wens uit komt.

Via de link kan de uitzending worden teruggeluisterd.