hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Friday, June 01, 2018

Improvisatie Theater met Generaal Pardon!


Theatergroep Generaal Pardon! speelt 14 juni n het Wapen van Emmickhoven


Improvisatie-theatergroep Generaal Pardon! speelt donderdag 14 juni een show ter afsluiting van het theaterseizoen 2018-2019. In het Wapen van Emmickhoven in Almkerk komen alle technieken die dit jaar geleerd of uitgediept zijn aan de orde en staan garant voor een avond onvervalst genieten!! Bij improvisatietheater mogen de mensen in het publiek suggesties roepen, waar de spelers vervolgens scenes van gaan maken. Zo wordt bijvoorbeeld gevraagd om een locatie waar een scène zich moet gaan afspelen, of een relatie tussen 2 spelers. Een grappige of ontroerende scène wordt door het publiek beloond door het gooien van een roos. Deze keer spelen Loes, Albert, Jorien, Cor, Lianne, Rob en onze twee nieuwe spelers Martin en Wim. De muzikale begeleiding komt deze keer van impro-muzikant Bart van Loon uit België. De aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 5 euro. (Ja u leest het goed). Reserveren is fijn

Twee dagen later verzorgt een aantal spelers van Generaal Pardon! improvisatietheatervoorstellingen voor en met kinderen op het weidevogelfestival in Giessen.

1 Comments:

At 5:57 AM, Blogger jorgeefrrr828 said...

Would you be involved in exchanging links? casino blackjack

 

Post a Comment

http://hanviskie.blogspot.com/"><< Home