hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, February 28, 2019

Duizenden sneeuwklokjes in het Duyls Bos

Een bezoek aan het Duyls Bos van Jan & Jenny van Mersbergen is altijd een feestje. Ieder jaar zijn ze open tijdens het Pinksterweekend, soms ook in september tijdens de Open Monumentendagen. 

Sneeuwklokjes in het Duyls Bos


Met steeds een nieuw thema zoals verdwenen molens, de schilder H.A. van Ravenswaaij, sporthelden en meer. Ook is het altijd weer een verrassing wat nieuw gebouwd is op het perceel, zoals het kapelletje dat enkele jaren geleden werd gebouwd. Maar ook de natuur laat zich altijd van een verrassende kant zien, zo stonden vanmorgen de sneeuwklokjes uitbundig te bloeien.

De veldkapel in het Duyls Bos


Bij het bezoek aan het Duyls Bos werden vanmorgen ook de plannen voor verdere natuurontwikkeling verteld. Tijdens de openstelling tussen Hemelvaartdag en Pinksteren worden de plannen gepresenteerd.