hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Wednesday, February 27, 2019

Nog drie weken...........

Het aftellen is begonnen, over drie weken zijn de waterschapsverkiezingen weer achter de rug. Vandaag werd me nog gevraagd wat ik van al die posters van mezelf in het dorp vond. Tja, het hoort erbij, net als campagne voeren. En overleggen met de kandidaten over de campagne; plannen van bezoeken, media aandacht genereren. Kortom een boeiende, maar hectische tijd. 

Steeds opnieuw kom je jezelf tegen op de verkiezingsborden


Op de verkiezingsuitslag van de zetelverdeling moeten we nog een dagje langer wachten. Die wordt op 21 maart om 11.00 uur bekendgemaakt op het waterschapskantoor in Tiel. De uitslag op persoonsniveau wordt pas maandag 25 maart bekend gemaakt. In de gemeente Altena worden net als bij de gemeenteraadsverkiezingen de voorkeursstemmen op 21 maart in sporthal de Crosser geteld.