hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, November 14, 2019

Proost op tien jaar Biesboschlinie

Vandaag vierde VVV Biesboschlinie een feestje vanwege haar tienjarig bestaan. In bioscoop Hollywoud, samen met  heel veel toeristische ondernemers en natuurlijk Daphne van Hekken en Lizzy van  Pelt die al die jaren al bij betrokken zijn bij de Biesboschlinie. 


Feest in Hollywoud vanwege 10 jaar Biesboschlinie



Tien jaar geleden begonnen in het VVV kantoor in de vesting Woudrichem, maar nu vooral steeds meer online te vinden. De gemiddelde toerist zoekt immers zijn bestemming online. Mooi om te zien wat er tien jaar allemaal is bereikt. Op initiatief van VVV Biesboschlinie werd ook een film gemaakt van het gebied en als je daar naar kijken door de ogen van een toerist, zie je pas hoe mooi ons gebied is. Prachtig om te zien, met pijlers natuur, erfgoed en water. 

Het VVV kantoor in de vesting Woudrichem

Ons gebied heeft echt veel te bieden, en misschien straks nog meer als de Nieuwe Hollandse Waterlinie wordt aangewezen tot Unesco Werelderfgoed. Ook werd tijdens de bijeenkomst in Hollywoud vooruit gekeken, waar staan we over tien jaar. Wethouder Roland van Vugt liet vooral doorschemeren dat we ook moeten nadenken hoe we de toeristen blijvend kunnen laten genieten van het goud van de streek. Van de rust en de ruimte, zonder overspoeld te worden bezoekers. 

Ondettekening voor de start van de VVV in 2009