hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Friday, January 03, 2020

Een dag vol herinneringen

Na dertien jaar bloggen heb ik misschien alles al eens een keer geschreven over 3 januari, de geboortedag van mijn vader. 
Jan-Willem Kieboom

Dat was in 1936 op een vrijdag, vandaag 84 jaar geleden. Van alle gevierde verjaardagen herinner ik me uit mijn jeugd toch vooral dat het hartje winter was. Soms met sneeuw, soms alleen met vrieskou. Met altijd gezellige verjaardagen en veel familiebezoek. En na al die jaren blijft het toch altijd een dag vol herinneringen. Ook aan bijvoorbeeld mijn oma Doortje Kieboom. Die maar liefst 42 jaar weduwe was. Tja, dichter Gerrit Achterberg schreef al eens 'familie duurt een leven lang'. 

De gezinskaart van het gezin Kieboom