hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, March 19, 2020

Het Corona dagboek (3)

Het wordt inderdaad lastig dagelijks te schrijven over de gevolgen van de coronacrisis. Woensdag werd een gecancelde afspraak via een whats-app groepsgesprek over de Canon van Altena afgewikkeld en dat is nog wel even schakelen. 

Een bloemetje om de moed erin te houden in deze coronacrisis

Maar de eerste uitzending van Altena Alternatief zonder studiogast verliep woensdagavond zonder strubbelingen. Vandaag een afspraak met nog twee mensen voor de Vereniging Vrienden van het Biesbosch Museumeiland wel door laten gaan. En verder toch weer gewerkt aan artikelen, dat kan telefonisch of via een chat gewoon doorgaan. Verder besloten ledenvergadering en bestuursvergadering van de Huurdersvereniging te cancelen, ook de vergadercyclus van waterschap Rivierenland is voorlopig vier weken opgeschort.