hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Saturday, February 26, 2022

Internationale Vrouwendag met Jessica Villerius en Toontje Sprenger

Vrouw & Altena heeft documentairemaakster en winnares van de Gouden Televizier ring uitgenodigd op 8 maart,  Internationale Vrouwendag. Ze is te gast op Fort Altena, ontvangst vanaf 09.45 uur en het programma begint om 10.15 uur. 

De bijeenkomst wordt gehouden op Fort Altena


Jessica Villerius (1981) is een echte powervrouw en heeft bewezen in zaken waar het letterlijk gaat om leven en dood het verschil te maken. Zo maakte zij diverse documentaires over jongeren met anorexia, automutilatie, onterecht veroordeelde verdachten en eerwraak. In 2021 ontving zij de Televizier Ring voor haar vierdelige documentaire Kinderen van Ruinerwold. Ook interviewde zij op zeer jonge leeftijd de kindermoordenaar Marc Dutroux. Op dinsdag 8 maart wordt Jessica geïnterviewd over haar passie, tomeloze inzet en de opofferingen die hiervoor nodig zijn. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link


Tijdens de bijeenkomst wordt tevens de jaarlijkse Toontje Sprengerpluim uitgereikt.