hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Monday, April 17, 2006

Dag 107: Dubbel verlies

Sportief Werkendam kreeg vandaag twee teleurstellingen te verwerken. In de gouden wielerronde werd het podium bij de elites niet beklommen door een Werkendammer. Bart Wolthuis uit Hank (toch ook een Werkendammer) greep net naast een podiumplaats en werd vierde in het eindklassement. Bij het ingaan van de laatste ronde reed Wolthuis nog op kop.

De winnaars van de gouden wielerronde van Werkendam met in het midden ronde miss Laura Groeneveld en rechts Jan van Veen van het wielercomité Werkendam


Kozakken Boys verloor vanmiddag met 0-3 van IJsselmeervogels. Schrale troost daarbij is dat de ploeg uit Spakenburg het kampioenschap behaalde in de hoofdklasse B met deze overwinning. Voor IJsselmeervogels scoorde Dennis van der Steen en twee maal Kwon-Wah Steinraht. Kozakken Boys speler Wellens liep nog tegen een rode kaart aan. Het sponsoren van de wedstrijdbal door het CDA bracht de Boys deze keer dus geen geluk. De CDA sponsoring was nog een oude afspraak van vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen. Aanvankelijk zou de wedstrijd Kozakken Boys tegen IJsselmeervogels op 4 maart gespeeld worden, maar vanwege de sneeuwval ging dat feestje destijds niet door. Ondanks die teleurstelling in de campagne won het CDA wel de verkiezingen. Helaas konden de Boys dat deze middag niet evenaren. Misschien moeten ze het CDA eens om advies vragen.

1 Comments:

At 4:03 AM, Anonymous Anonymous said...

Gaan jullie nu ook al in het voetbal?Maarja met een fractie van 7 heb je er altijd wel iemand over.
Gr. b

 

Post a Comment

http://hanviskie.blogspot.com/"><< Home