hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Sunday, April 26, 2015

Van tijdelijk naar permanent?



Vandaag even over het tijdelijk fietspad langs de Sleeuwijkse dijk gefietst. En het is heerlijk fietsen, zo vlak langs het water met vooral veel gefluit van alle vogels in het voorjaar. Het zou prachtig zijn als het fietspad permanent zou kunnen worden, maar ............ En vult u zelf maar in. Maar als je niet meer kunt dromen, dus toch maar eens navraag doen in de eerst volgende commissie vergadering waterkeringen van waterschap Rivierenland.



Met aansluitend een nieuwe steiger voor #riveer centraal in het dorp voor de overtocht naar Hardinxveld of aansluiting naar Gorinchem / Merwedelingelijn / Vestingdriehoek. Is dat wat? (Toevoeging van Ger Biesheuvel, gemeente Gorinchem)