hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Saturday, September 09, 2017

Boekpresentatie De Nieuwe Biesbosch


"Het blijft een fantastisch sprookje, wat zich hier allemaal afspeelt. Een sprookje dat nooit eindigt, want het ontwikkelen van de Biesbosch stopt nooit", zo schrijft boswachter Thomas van der Es in zijn boek 'De Nieuwe Biesbosch'.  Het boek is geillusstreerd door Stef den Ridder.

Op donderdag 21 september wordt het boek gepresenteerd. Tevens wordt om 15.30 uur de expositie in het museum geopend door Peter van Beek, directeur van het Biesbosch Museumeiland. Van 15.45-16-15 is er een wandeling door de Kleine Noordwaard. Om 16.15 is de boekpresentatie met Rijnvis Cranenbroek (uitgever), Thomas van der Es en Stef den Ridder. Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan gedeputeerde Johan van den Hout en oud-boswachter van De Biesbosch Dirk Fey. 

De Nieuwe Biesbosch is een boek over een uniek stuk herstellende rivierdelta en over de toekomst van dit bijzondere gebied. In het boek brengen Van der Es en Den Ridder mooi in beeld hoe alles in dit gebied met elkaar samenhangt.