hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, December 13, 2018

Fort Giessen op derde Kerstdag open


Fort Giessen is donderdagmiddag 27 december  van 14.00 – 16.00 uur is open voor het publiek. Het fort is door het  Brabants landschap bestemd  als Educatiefort WO I.  

Op Fort Giessen is een expositie te zien over de Eerste Wereldoorlog


Er worden twee films vertoond , een introductie film over fort Giessen als onderdeel van  de Nieuwe Hollandse Waterlinie ( 12 minuten )  en een film over burgers en soldaten tijdens de Mobilisatieperiode 1914 – 1918 in het  Land van Heusden en Altena ( 25 minuten) Aansluitend kan een  bezoek worden gebracht aan  de tentoonstelling over Mobilisatieperiode 14-18 in het Land van Heusden en Altena met authentieke voorwerpen afkomstig uit de streek. De entree  is twee Euro persoon , koffie of thee inbegrepen.