hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Friday, May 10, 2019

Marlies Kant wint CDA foto puzzel

In een speciale CDA verkiezingsbijlage van weekblad het Kontakt van 13 maart jl. konden lezers een fotopuzzel oplossen. De bijlage was gemaakt samen met Renze Bergsma voor de verkiezingen van provincie en waterschap. 

Team Altena met van links naar rechts Bert den Hartog, Marlies Kant en Melanie van der Hoeven


De juiste oplossing was 'provincie en waterschap'. Uit de goede inzendingen werd Marlies Kant uit Giessen gekozen, zij mocht een bedrag van 250 euro doneren voor het goede doel. Ze koos daarbij voor Sport for Others, een project van Woord & Daad, waarvan de opbrengst naar kindslaven in Haiti gaat. Op 21 september gaat Team Altena meedoen aan het sportevenement, deelnemers kunnen kiezen of ze de Mont Ventoux fietsend, wandelend of hardlopend willen beklimmen. Marlies Kant doet voor de derde maal mee, Bert den Hartog deed al vaker mee. Hij gaat nu 68 km. hardlopend de berg op.

Marlies Kant krijgt de cheque overhandigt met een boeket bloemen