hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Friday, November 22, 2019

Watervisie van Waterschap Rivierenland

Komende maandagavond spreken we als bestuur van Waterschap Rivierenland opnieuw over de Watervisie, daarin benoemen we onder andere strategische ontwikkelingen en kansen voor het waterschap. 

Samen met stakeholders in gesprek over de Watervisie


Deze Watervisie zal een lange termijnvisie opleveren en daarmee een kader bieden voor het Waterbeheerprogramma. Tevens biedt deze Watervisie input voor provinciale en gemeentelijke omgevingsvisie en gebiedsprogramma's. Als bestuur spraken we al een keer eerder over de Watervisie. Voorts heeft Waterschap Rivierenland ook met stakeholders uit ons beheersgebied gesproken over de Watervisie. 

Uitleg over opzet van de Watervisie aan stakeholders


Johan Koekkoek van Altenatuur was één van de mensen die de bijeenkomst bijwoonde. Hij liet gisteravond weten dat het een zeer goede bijeenkomst was.  Altijd fijn om te horen en goed dat we in gesprek zijn met de omgeving over onze visie.  

.