hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Wednesday, December 18, 2019

Drukkerij van ongelezen rapporten

De Drukkerij van Ongelezen Rapporten, zou die echt bestaan? Soms denk ik van wel, als je weer eens een rapport ontvangt en het niet lukt om alles te lezen, maar dat je je beperkt tot de samenvatting. 

De Drukkerij van Ongelezen Rapporten ligt vlakbij Pennenlikkerij en Oogkleppen


De Drukkerij van Ongelezen Rapporten heeft gezelschap van de zee van onbehagen. Beide termen komen voor op de landkaart van de lokale democratie. Want hoe staat het eigenlijk met onze lokale democratie? Lukt het ons de zeeën van onbehagen te dempen en bruggen te slaan?  Reiken we elkaar nog de hand? De landkaart van de lokale democratie is vooral bedoeld om met elkaar in gesprek te gaan over de stand van de lokale democratie. Hij is te bestellen via info@lokale-democratie.nl