hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Saturday, June 13, 2020

Biesbosch Museumeiland zoekt nog meer Vrienden

De ledenwerfactie van de Vereniging Vrienden van het Biesbosch Museumeiland hebben in een maand tijd 19 nieuwe vrienden opgeleverd. Een mooi resultaat, maar natuurlijk nog niet genoeg.

Museumcafe Biesonder

De gedwongen sluiting vanwege de coronacrisis betekent fors minder inkomsten uit museumbezoek, vaartochten en horeca. De museum vereniging blijft dan ook op zoek naar nieuwe vrienden. Vrienden het Museumeiland hebben een streepje voor! Steun het museum, word vriend en draag zo bij aan het beheren, behouden en verfraaien van het museum. Als Vriend geniet je van gratis, bijzondere activeiten, lezingen en openingen van nieuwe exposities. De contributie is minimaal 25 euro per jaar en geeft recht op het gehele jaar gratis toegang voor twee personen. Sinds kort heeft het museum de horeca vernieuwd en ingericht als museumcafĂ© Biesonder. Ook de website van het museum is vernieuwd. In schrijven als Vriend kan via deze link. 

Het standbeeld Waiting for it to End op het Museumeiland