hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, July 30, 2020

Van Puur Altena naar Uit jouw streek

UitJouwStreek is een initiatief van IDEA-X (Campus Almkerk) in samenwerking met diverse partijen uit de regio zoals Stichting Kennispoort en Puur uit Altena. De gemeente Altena financiert de pilotfase. Je kunt online producten bestellen die vervolgens thuis worden bezorgd.

Lancering van het logo van Puur uit Altena, volgens mij in 2015

Een mooi initiatief, waarom zou je je voedsel van ver halen als het ook in de eigen regio te koop is?Wel is het natuurlijk jammer dat nu voor een nieuwe naam is gekozen. Bovendien ook nog eens een naam die helemaal niets zegt, zo zonder de naam Altena. UitJouwStreek kan immers overal vandaan komen, uit Friesland, Walcheren of de Alblasserwaard. 
De nieuwe fietsroute Puur uit Altena

Wat is de beweegreden geweest om de naam Puur uit Altena los te laten? Sterker nog, er is recent zelfs een fietsroute 'Puur uit Altena' gemaakt langs alle bedrijven waar streekproducten worden verkocht. Ook had Puur een mooi logo, UitJouwStreek heeft uiteraard weer een nieuw logo. Jammer, gemiste kans!