hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Monday, August 17, 2020

Feestelijke opening van Faunatoren in Dussen

De Faunatoren in Dussen is in april van dit jaar voltooit. De officiĆ«le opening is indertijd niet doorgegaan wegens de dreigende coronasituatie. Nu de maatregelen iets versoepeld zijn komt  burgemeester Egbert Lichtenberg van de gemeente Altena de Faunatoren officieel openen op woensdag 2 september om 16.00 uur. 

De faunatoren was in april al gereed


Hij zal daarbij een speciaal ontworpen informatiebord onthullen.Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje nog wat na te praten. De 1,5 meter afstand dient tijdens de bijeenkomst continu te worden gerespecteerd. De Faunatoren staat op het terrein van de Waterberging op de hoek van de Molenkade en Hoek, tegenover Kasteel Dussen.