hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Wednesday, February 28, 2018

Altena Regatta kiest het ruime sop

Sloeproeien op de Afgedamde Maas


Overal in Altena is water en sloeproeien doe je het jaar rond. De Altena Regatta beoogt verbinding tussen de 21 dorpen. De sport gaat om samen zijn, gezondheid en natuurbeleving. Woudrichem is erbij! Sleeuwijk wil mee! Aalburg haakt aan! Gaan Hank, Genderen, Almkerk, Babyloniënbroek, Andel ook deel uitmaken van deze happening? Samen (St. Ayles Skiffs) bouwen, organiseren, trainen en strijden op het water in Altena. Dit plan vindt ondersteuning van de drie gemeenten, provincie en sponsoren. In het buitenland heeft dit project zich al bewezen en wij bespreken met u graag de kansen van dit voor Nederland unieke evenement! 

Wij nodigen daarom iedere inwoner, ondernemer, vereniging, individueel, of met anderen samen, uit voor een presentatie van de Altena Regatta op 8 maart om 20.00 uur in multifunctioneel centrum De Werf, Raadhuisplein 1, Woudrichem. Kom de St Ayles Skiff bewonderen, kennismaken, ideeën uitwisselen en opdoen over jouw eventuele bijdrage, teams ter plekke formeren. Ook de gemeente zal vertegenwoordigd zijn, zodat wij van elkaar kunnen leren.